Transference
2024-08-16 - 2025-08-15
Status and Monitoring Protocol of the southwestern water vole (Arvícola sapidus) in Navarra 2024-2025
Situación y Protocolo de Monitorización de la Rata de Agua (Arvícola sapidus) en Navarra 2024-2025
2023-01-03 - 2026-08-31
Disturbance as a driver of phenotypic and epigenetic shifts in plant populations - DISTEPIC
Las perturbaciones como motor de cambios fenotípicos y epigenéticos en poblaciones vegetales
2022-09-01 - 2024-08-31
Advancing Ecological Epigenetics: application of NGS techniques to characterize epigenomic variability in non-model plant species
Avance de la epigenética ecológica: aplicación de técnicas de NGS para caracterizar la variabilidad epigenómica en especies vegetales no modelo
2022-05-17 - 2026-06-18
General protocol for collaborative actions between CSIC-EBD and the regional ministry of University, Research and Innovation of the Junta de Andalucía in the area of science and technology and education with Forestry experimental and training center of Cazorla and the Natural Park “Cazorla, Segura y Las Villas”
Protocolo general de actuación entre la Agencia Estatal CSIC, m.p. (EBD) y la Consejería de Universidad; Investigación e Innovación de la Junta de Andalucía, para la colaboración Cientifica-tecnica y educativa con el centro de capacitación y experimental Forestal de Cazorla y el Parque Natural “Cazorla, Segura y Las Villas”
2020-06-01 - 2024-02-29
Epigenetics in plant-animal interactions (Epinter)
Epigenetica en las interacciones planta-animal (Epinter)
2017-09-01 - 2022-02-28
Epigenetic Diversity in Ecology (EPIDIVERSE) https://epidiverse.eu/
Diversidad epigenética en ecología (EPIDIVERSE) https://epidiverse.eu/
2015-11-27 - 2017-11-26
A didactic tool for research using pellets (EgaEduca)
Una herramienta didáctica de investigación con egagrópilas (EgaEduca)
2015-03-01 - 2017-02-28
Sources of seasonal isotopic variation in food chains
Fuentes de variación estacional de los isótopos estables a lo largo de una cadena alimentaria acuática-terrestre: desde el clima hasta las dietas y fisiología de los consumidores